Sponsoren

Bolderpop kan niet bestaan zonder onze sponsoren. Het afgelopen jaar hebben we gezien dat veel mensen met ons vinden dat Bolderpop moet doorgaan, en ons steunen. Dat kan door een financiële bijdrage maar ook  door het leveren van producten en diensten.

Vrienden van Bolderpop

Stan, Jos en Jochem zijn in 2016 onze vrienden geworden. Zij steunen met hun netwerk de Stichting zodat we niet alleen nu maar ook in de toekomst BolderPoP kunnen blijven organiseren.

Wilt u BolderPoP mede mogelijk maken? Neem dan contact met ons op!

Tank en Schenk

Sinds 1993 is Tankstation Shell  Druten al een begrip in Druten en omgeving. De eerste vijftien jaar onder de Esso vlag en sinds 2008 naar volle tevredenheid onder de Shell vlag. Kwaliteit én lokale betrokkenheid kenmerken al die jaren al ons tankstation en Carwash.

Als onze gasten kiezen voor Tank en Schenk, schenken wij één cent per getankte liter. Onze gasten schenken dit bedrag vervolgens aan de Bolderpop

Doe met zijn allen hier aan mee en steun op een simpele wijze Bolderpop bij Tankstation Shell Druten.

Mogen wij voorstellen onze trotse sponsors 2019

Wilt u ook Vriend van BolderPoP worden? Dat kan door ons gedurende een aantal jaren te steunen, dat kan financieel of door jaarlijks terugkerende acties. Neem contact met ons op via StichtingbolderPoP@gmail.com.